• Brynjar Forbergskog

  Styreleder

  Brynjar Forbergskog ble valgt til styreleder i mai 2019 etter å ha vært konsernsjef i konsernet fra 2005. Brynjar Forbergskog er utdannet revisor og startet i Torghatten Trafikkselskap som økonomisjef. Brynjar har i løpet av de siste 30 årene stort sett brukt all sin tid på Torghatten, og vært sentral i oppbyggingen og ledelsen av transportkonsernet. Han har vært med på å utvikle Torghatten-konsernet fra et lite lokalt trafikkselskap med 150 ansatte og rundt 90 mill. i omsetning, til et av Norges største transportkonsern med ca. 7000 ansatte og 10 mrd. i omsetning.

 • Lise Andrea Dahl Karlsen

  Nestleder

  Lise A. Dahl Karlsen har juridisk embetseksamen fra Universitetet i Oslo, en Master i business administration (MBA) fra Universitetet i Nordland og flere høyskolekurs innen personal og ledelse. Hun har mange års erfaring som leder både fra statlig, kommunal og privat virksomhet. Hun er i dag avdelingsdirektør ved Brønnøysundregistrene. Karlsen har opp gjennom årene hatt en rekke verv både innen offentlig og privat sektor.

 • Tor Andenæs

  Styremedlem

  Tor Andenæs startet eiendomsselskapet Tor Andenæs AS som senere ble børsnotert som Avantor ASA. Senere dro han til USA hvor han var med å starte eiendomsselskapet Sunbelt Holdings. Han har mer en 45 års erfaring fra mangesidig internasjonal forretningsvirksomhet. Han er styreleder i Andenæsgruppen og Sunbelt Holdings. Han er utdannet sivilingeniør fra NTH. 

 • Audhild Bang Rande

  Styremedlem

  Audhild Bang Rande er utdannet innen økonomi og reiseliv. Hun har mange års erfaring innen kommunal og regionalt forvaltning, bl.a. som næringssjef i Vega kommune og prosjektleder i Sør-Helgeland Regionråd. Destinasjonsutvikling og stedsutvikling på Sør-Helgeland har vært hennes hovedarbeidsområde de siste 10 årene. I dag jobber hun som konsulent i Kystriksveien Reiseliv AS. Sitter også som styremedlem i Nordnorsk Reiselv. 

 • Torstein Moe

  Styremedlem

  Torstein Moe er høyskoleutdannet innen økonomi, markedsføring og ledelse. Han har mange års erfaring fra handels- og banknæringen, blant annet som banksjef i Sparebank1 Nord-Norge. Driver i dag eget foretak innen eiendom og investeringer, i tillegg til å leie ut egen arbeidskraft.

 • Monica Bjørnøy

  Styremedlem

  Monica Bjørnøy jobber i Bastø Fosen som bryggemannskap. Hun er utdannet innen transportfag, yrkessjåfør og er autorisert fotterapeut. Hun har jobbet i Bastø Fosen i to perioder. Fra 1996 til 2005 jobbet hun om bord. Hun begynte i selskapet igjen i 2008, og jobber i dag i avdelingen Horten brygge/billett. 

   

 • Petter Førde

  Styremedlem

  Petter Førde jobber som flykaptein i Widerøe. Han er utdannet flyver i USA, og har mange års erfaring som flyver i Braathens SAFE og SAS. Førde var leder av Norsk Flygerforbund i perioden 1999 - 2004. Er i dag leder av Nordens største forbund for flyvere, Norsk pilotforbund. Sitter også som styremedlem i Widerøe Flyveselskap.