Ledelsen i Torghatten  

Torghatten AS har en ledergruppe som opererer fra Trondheim og Brønnøysund. Ledelsen har ansvar for en rekke utviklingsprosjekter innen teknologi, organisasjon og bærekraft i konsernet.

Jan Volsdal, administrerende direktør i Torghatten.

Jan Volsdal

Administrerende direktør

Jan er utdannet innen industriell økonomi ved NTNU. Han startet i Torghatten i september 2023, og kom da fra en stilling som administrerende direktør i busselskapet Nobina. Jan har tidligere hatt lederstillinger i Posten, Bring og Ringnes.

Kontakt Jan
Administrerende direktør i Torghatten Nord, Marius Hansen

Marius Hansen

Administrerende direktør i Torghatten Nord AS

Marius har vært administrerende direktør i Torghatten Nord siden mars 2024. Han kom fra jobben som toppsjef i Avincis Aviation Norden. Marius kommer fra Lavangen i Troms, og er markedsøkonom fra Handelshøyskolen BI.

Kontakt Marius
Administrerende direktør for Torghatten Midt, Mariann Grønseth

Mariann Grønseth

Administrerende direktør i Torghatten Midt AS

Mariann er utdannet innen arbeidsrett, ledelse og reiseliv. Hun har jobbet som administrerende direktør i Torghatten Midt siden 2022. Hun har mange års erfaring innen HR og driftsoperativ ledelse i ulike selskaper innenfor transport og reiseliv, og kom fra stilling som Regionleder i Torghatten Midt AS.

Kontakt Mariann
Administrerende direktør for Bastø Fosen, Øyvind Lund

Øyvind Lund

Administrerende direktør i Bastø Fosen AS

Øyvind er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har vært administrerende direktør i Bastø Fosen i 2014. Øyvind kom da fra en stilling som leder for Norsk Gjenvinning Plast. Før den tid var han økonomi- og administrasjonssjef i Jørgensen Transport. Øyvind er styremedlem i Torghatten Midt og Torghatten Nord.

Kontakt Øyvind
Økonomidirektør Grete Rekkebo Brovoll

Grete Rekkebo Brovoll

Økonomidirektør

Grete har en master i regnskap og revisjon (MRR) fra Norges Handelshøyskole. Hun startet i 2007 som konsernregnskapssjef i konsernet og gikk i 2010 over i stillingen som økonomisjef. Hun har tidligere jobbet som statsautorisert revisor i Inter-revisjon og KPMG. Hun innehar styreposisjoner i flere av Torghattens datterselskaper.

Kontakt Grete
Digitaldirektør Jeanine Lilleng

Jeanine Lilleng

Digitaliseringsdirektør

Jeanine har en master i datateknologi fra NTNU. Hun startet i Torghatten i november 2022 og kommer fra stillingen som produktleder i Microsoft. Hun har tidligere jobbet som teknologi- og driftsdirektør i Mazemap, VP Digital Betaling i Telenor Digital og som programvareutvikler i Google.

Kontakt Jeanine
Innkjøpsdirektør Øyvind Grøttheim

Øyvind Grøttheim

Innkjøpssjef

Øyvind har en bachelor i økonomi fra BI og har jobbet i Torghatten siden 2012. Han innehar flere styreposisjoner, herunder styrelederverv, primært i datter- og tilknyttede selskaper. Øyvind har tidligere jobbet innen finans i First Securities og Arctic Securities.

Kontakt Øyvind
HR- og kommunikasjonsdirektør Hege Leirfall Ingebrigtsen

Hege Leirfall Ingebrigtsen

Direktør for organisasjon og HR

Hege startet i Torghatten i mai 2023. Før det jobbet hun som organisasjonsdirektør i Grieg Maritime Group. Hun har vært styreleder i Bodø Glimt og visepresident i Norges Fotballforbund. I tillegg har Hege vært viseadministrerende direktør i Senab Eikeland AS, en ledende aktør innenfor interiør- og kontormøbler.

Kontakt Hege
Prosjekt- og teknologidirektør Jan-Egil Wagnild

Jan-Egil Wagnild

Prosjekt- og teknologidirektør

Jan-Egil har en mastergrad i teknisk kybernetikk fra NTNU, videreutdanning innen ledelse og strategi, og lederutdanning i forsvaret. Han startet i Torghatten i 2021, og er også styremedlem i Bastø Fosen. Jan-Egil har tidligere erfaring fra Marine Cybernetics, DNV og Moen Marin.

Kontakt Jan-Egil
Kommersiell direktør Reidun Svarva

Reidun Svarva

Kommersiell direktør

Reidun har master innenfor industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Hun startet i Torghatten AS i januar 2022, og sitter også i styret i Torghatten Nord. Hun har tidligere erfaring fra Ulstein verft, Jernbaneverket/Bane NOR og Enova.

Kontakt Reidun
Albert Jensen, direktør for sikkerhet, kvalitet og bærekraft

Albert Jensen

Direktør for sikkerhet, kvalitet og bærekraft

Albert har han hatt en lang karriere som offiser i Luftforsvaret, og er utdannet fra Luftkrigsskolen og Forsvarets stabsskole. Han har jobbet i Torghatten-konsernet siden 2014, og kom fra stillingen som kvalitets- og sikkerhetssjef, før han startet i sin nåværende stilling i 2023.

Kontakt Albert